Wat kan OSR voor u betekenen

OSR 920 Is een stichting en heeft als doel om radio-uitzendingen te verzorgen bij een regionaal radiostation met volwassen (pop)muziek uit alle jaargangen. Radio met veel muziek en regio gebonden info. Korte maar krachtige info. Er wordt uitgezonden via lokale omroep op o.a. FM, Apps en website.

OSR 920 biedt een volledige raamprogrammering aan voor de lokale omroep.
De programma’s worden op een professionele manier gemaakt door medewerkers die een passie voor radio hebben in alle facetten. De omroep laat zich ook zien met live uitzendingen op grote- en kleine evenementen.
OSR 920 kan op verschillende lokale omroepen uitgezonden worden. Door een geavanceerd uitzendsysteem zijn onderdelen van de uitzending lokaal anders uit te zenden zoals regionieuws, reclames en jingles. Dit is ook van toepassing op promo’s voor radio, tv en social media voor de lokale omroep.

Bij de lokale omroep wordt gewerkt met een redactie voor regionieuws. Eventuele interviews worden in het regionieuws verwerkt in de vorm van headlines. Voor de volledige versie van die interviews wordt doorverwezen naar Podcast en website.
De naamvoering voor de zender voor de lokale omroep wordt OSR <naam uitzendplaats>.
In overleg met het bestuur wordt besproken wat de financiële verdeelsleutel gaat worden. OSR regelt zelf de reclame voor de radio maar er kan ook gewerkt worden met combi pakketten in samenwerking met de lokale omroep. Voor de technische installatie assisteert OSR de omroep, dat geldt voor alles wat nodig is voor radio op alle media FM, Dab+, kabel en glasvezel. De vergunning blijft in handen van de lokale omroep. Er wordt uitgezonden volgens de regels van het Commissariaat voor de Media. Een medewerker van OSR wordt gekoppeld aan de redactie van de lokale omroep.

We hebben gemerkt dat lokale omroepen op alle media actief moeten zijn, een opdracht die in combinatie met o.a. Tv activiteiten bijna niet te doen is. Daarom neemt het raamprogramma van OSR920 werk uit handen van de lokale omroep